Hilsen fra den nye redaktion

Du sidder nu med første udgave af det nye elektroniske medie for anæstesi-, intensiv- og opvågningssygeplejersker. Dråbe-Nyt er afløser for tidsskriftet Dråben Danmark.

Redaktionen består af fem sygeplejersker og redaktionsarbejdet foregår på frivilligt basis med dét for øje, at fremme vidensdeling inden for- og mellem de tre knyttede specialer, på tværs af hospitaler og regioner.

For at nå ud til og fra flest mulige læsere, håber vi også du vil overveje at bidrage med input til kommende udgivelser. Hvad rører sig i din praksis? Hvilke udviklings-og forskningsprojekter arbejder I på? Har du været på en spændende konference, været ude at rejse i fagligt øjemed eller noget helt tredje?

Vi hører meget gerne om det hele, så kontakt os på mail@draabe-nyt.dk

Særligt for opvågningssygeplejersker: I redaktionen er opvågningsspecialet lige nu ikke repræsenteret. Derfor savner vi at høre fra dig, som kunne have lyst til at blive en del af redaktionen og repræsentere opvågningssygeplejen.

Skriv lidt om dig selv eller kontakt os på mail@draabe-nyt.dk hvis du vil høre nærmere.

 

På snarligt genhør, redaktionen

Annonce
Tidligere artikelNyt fra FSAIO
Næste artikelFSAIOs Jubilæumsfest 2019