Nytårshilsen fra redaktionen

I øjeblikket indsamler vi stof til næste udgivelse, som udkommer i starten af marts. Ligger du inde med materiale relateret til anæstesi-, intensiv eller opvågningssygeplejen, som du kunne tænke dig, at dele med andre læsere af Dråbe-Nyt, hører vi meget gerne fra dig.

Den 25.-26. marts inviterer FSAIO medlemmer og andre interesserede til Forårslandskursus i Børkop. Links til al nyttig information vedrørende konferencen findes på Dråbe-Nyt under fanebladet, FSAIO.

Udover de mange spændende indlæg konferencen byder på, vil du også kunne møde redaktionen af Dråbe-Nyt. Dens sammensætning er ændret en smule, idet anæstesisygeplejerske Anni Helene Kanstrup har valgt at træde ud, mens opvågningssygeplejerske Louise Linding Petersen er gået ind i redaktionen. Hermed er alle tre specialer repræsenteret.

Både FSAIO og Dråbe-Nyt afholder generalforsamlinger på Forårslandskurset. Har du forslag til Dråbe-Nyts dagsordenen, hører vi derfor meget gerne fra dig. Forslag skal de være ansvarshavende redaktør (mail@draabe-nyt.dk) i hænde senest den 25. januar.

Fra redaktionen ser vi frem til at hilse på så mange af jer læsere som muligt.

Vi ses den 25. og 26. marts på hotel Comwell i Børkop.

De bedste hilsner

Louise Munk, ansvarshavende redaktør

 

Annonce
Tidligere artikelNyt fra FSAIOs bestyrelse
Næste artikelICPAN – 5. verdenskongres for opvågningssygeplejersker