Julehilsen fra redaktionen 2022 

Redaktionen, Louise, Iben, Gitte og Carsten vil først og fremmest gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og takke for samarbejdet i 2022.

Vi er utrolig glade for de input vi modtager fra jer alle sammen ude i specialerne, fordelt på alle landets regioner og vi ønsker os meget mere fra jer i det kommende år. Tøv ikke med at kontakte os i redaktionen, så vi kan guide jer videre i formidlingsprocessen.   

Vi takker også for alle de spændende oplevelser vi har haft i 2022 – det har virkelig været et år hvor vi har haft mulighed for at indhente noget af det forsømte fra tiden med Covid-Pandemien. Vi har deltager i diverse arrangementer både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Redaktionen var repræsenteret, ved WCNA i Kroatien, EffCna i Holland, Nokias i Norge samt diverse forårslandskursus, symposier, fagdage og temaaftener her i landet. Endvidere har vi haft fornøjelsen af at udlodde bøger og billetter til symposier, til medlemmer af Facebook-gruppen. 

I 2022 udvidede vi redaktion med Birgitte som reklameansvarlig medarbejder. Birgitte har en fortid som stewardesse og er nu ansat som “runner” på intensiv afdeling. Fremadrettet står Birgitte for kontakten til nye annoncører. Skulle du have lyst til at indgå i redaktionen, har vi brug for alle gode kræfter. Det er en spændende mulighed for personlig udvikling, networking, udvidelse af viden og kompetencer samt fede oplevelser i og på tværs af de 3 specialer. Vi søger ikke kun redaktionelle evner, men også meget gerne en med interesse for foreksempel brug og udvikling af vores SoMe-profiler. 

Husk vores Generalforsamling i forbindelse med FASIO’s Forårskonference 20-21. marts 2023. Hvor der allerede nu, er åbent for tilmelding. Generalforsamling for både FSAIO og Dråbe-Nyt afholdes 20. marts. Forslag til vedtægter skal være redaktionen i hænde senest 2 mdr. før generalforsamlingen – altså senest 20/1-23. Endelig dagsorden vil være at finde på dråbenyts hjemmeside før generalforamlingen. 

Vi er repræsenteret på FSAIO’s forårskonference, med et indlæg om artikler til Dråbe-nyt – du er meget velkommen til at tage en snak med os.

Carsten og Gitte

 

Rigtig glædelig jul fra os 4 på Dråbe-Nyt redaktionen

 

Iben og Louise

Vi glæder os til at se og høre fra jer i det nye år.

Annonce
Tidligere artikelDeltag i en undersøgelse om prioritering af effektmål i kliniske forsøg blandt kritisk syge patienter indlagt på intensivafdelinger
Næste artikel9. Anæstesisymposium på Rigshospitalet 17.11.2022