4. Anæstesisymposium i Aalborg

Efter udsættelse på grund af Covid-19, blev det 4. Anæstesisymposium afholdt d. 24. september 2021 på Comwell Hvide Hus Aalborg. Symposiet var arrangeret af anæstesi- og opvågningssygeplejersker med særlig klinisk funktion i Undervisning og Udvikling på Aalborg Universitetshospital.

Fra Dråbe-Nyts redaktion deltog Gitte høj og Carsten Michel Pedersen. Der var stort fremmøde på symposiet med ca. 175 deltagere og det var dejligt igen at kunne mødes fysisk og blive inspireret af kolleger fra hele landet.

Der blev budt på et meget spændende og aktuelt program, med fokus på den perioperative anæstesi- og opvågningssygepleje og udvikling, men det var absolut også relevant og interessant for den intensive sygepleje.

Der blev blandt andet præsenteret indlæg omkring BIS monitorering, Fundamentals of Care i anæstesiologisk sammenhæng og Postoperativ smertebehandling efter skulderkirurgi.

Hvis du gerne vil vide mere om symposiet og de mange indlæg, kan du se præsentationerne på Aalborg Universitetshospitals hjemmeside via dette link: Anæstesisymposium

Artiklen er skrevet af intensiv sygeplejerske Gitte Høj, Vejle Sygehus

Gitte Høj er intensiv sygeplejerske og faglig redaktør på Dråbe-Nyt.

 

Annonce
Tidligere artikelNår Intensiv skal være et hjem
Næste artikelInddragelse af patient og personale fra sengeafsnit i overflytningen fra intensiv