Sommerhilsen fra Redaktionen

Så blev det endelig sommer og Coranapandemien er langsomt ved at slippe sit tag i os alle. Vi fra Dråbe-Nyt redaktionen går på sommerferie, efter et spændende men udfordrende år, hvor det har krævet lidt ekstra, at finde artikler og fortællinger til jer.

I denne omgang bringer vi blandt andet, tre små dryp fra den intensive verden. En faglig fortælling fra Nordsjællands Hospital, en faglig artikel fra Bispebjerg Hospital og sidst, men ikke mindst, en forskningsartikel fra Intensiv, Aarhus Universitetshospital.

Vi glæder os rigtig meget til at komme ud og møde jer alle sammen efter sommerferien, på FSAIO’s efterårsfagdag og på hospitalernes symposier og temadage, hvor vi forsøger at være til stede. – Vi har alle så meget til gode både fagligt og socialt.

Selvom vi nu går på sommerferie, er vores indbakke altid åben. Skriv til os, hvis du har et indlæg, en artikel, en god historie fra din afdeling, dit speciale eller måske en arbejdsrejse – eller hvis du for eksempel har en afsluttende specialeopgave vi kan hjælpe dig med at udgive som artikel. Kontakt os også, hvis du kunne have interesse for, at blive medlem af redaktionen – vi søger hele tiden medlemmer, så vi er bredt repræsenteret både geografisk og i de tre specialer.

Og husk så at følge os på de sociale medier – vi er både på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi både kan kontaktes og linker til vores artikler på Dråbe-Nyt.dk.

Vi ønsker jer alle en fantastisk sommer.

Tøv ikke med ar kontakte redaktionen hvis du gerne vil dele faglig viden eller kunne tænke dig at komme med i redaktionen.

 

Annonce
Tidligere artikelSmertefysiologi – og hvordan kan vi benytte den viden i vores kliniske hverdag?
Næste artikelNyt fra FSAIO – Efterår 2021